۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

برگزاری اولین و دومین جلسات کمیته دستگاهی نظریه پردازی؛ نقد و مناظره دانشگاه اصفهان

اولین و دومین جلسات کمیته دستگاهی نظریه پردازی؛ نقد و مناظره دانشگاه اصفهان در روزهای چهارشنبه مورخ 1402/11/25 و 1402/12/09 با تاکید بر نوآوران اثرگذار در مرجعیت علمی دانشگاه و تلاش برای مرجعیت در دانشگاه با محوریت قطب علوم و فنون کوانتومی برگزار گردید. در این جلسه که در در سالن جلسات طبقه ششم برگزار گردید اعضا محترم کمیته دستگاهی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص اراپه نمودند.

اولین و دومین جلسات کمیته دستگاهی نظریه پردازی؛ نقد و مناظره دانشگاه اصفهان در روزهای چهارشنبه مورخ 1402/11/25 و 1402/12/09 با تاکید بر نوآوران اثرگذار در مرجعیت علمی دانشگاه و تلاش برای مرجعیت در دانشگاه با محوریت قطب علوم و فنون کوانتومی برگزار گردید. در این جلسه که در سالن جلسات طبقه ششم برگزار گردید اعضا محترم کمیته دستگاهی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص ارائه نمودند.
تاریخ:
1403/02/24